Photo Diary | Road Trip France – Tours

 

Photo Diary | Road Trip France – Tours

 

 Tours France Frankrijk Road Trip Lifestyle by LindaTours France Frankrijk Road Trip Lifestyle by LindaTours France Frankrijk Road Trip Lifestyle by LindaTours France Frankrijk Road Trip Lifestyle by LindaTours France Frankrijk Road Trip Lifestyle by Linda
The real voyage of discovery consist not in seeking for new landscapes but in having new eyes
– Marcel Proust

 

Terwijl wij een glimp opvangen van de Eiffeltoren die steeds kleiner wordt, rijden wij verder door naar het Zuiden van Frankrijk. Onze eindbestemming voor vandaag ligt zo’n 2 uur rijden onder Parijs. We beginnen de road trip dus aardig fanatiek, met de prachtige Loirestreek als eindbestemming. Thomas boekte een klein maar fijn hotel kamertje in het pittoreske Tours. Een stadje gelegen in Midden-Frankrijk. Thomas is hier als tiener geweest en heeft hier veel herinneringen. Het is dan ook voor zijn documentaire dat wij hier nu neerstrijken. Hij is namelijk de uitdaging aan gegaan om 50 dagen vegan te eten, en daar gaan wij veel content voor schieten. En aangezien wij beiden van lekker en gezond eten houden, zijn nieuwe hotspots uitproberen alles behalve een straf. Wij vulden de eerste dag vooral met filmen, fotograferen en genieten van de weidse uitzichten over de heuvelachtige landschappen. We ontdekte al fijne vegan hotspots en maakten plannen voor de komende twee dagen die wij hier door zullen brengen. En ik neem jullie gezellig mee. Tot morgen!

 

Wat ga jij doen op deze zonnige zaterdag?

 

5 Comments

 1. Sara | MevrouwMiauw 18 mei 2017

  Hoe heb ik dit toch kunnen missen?! Wauw, wat moet dit lekker zijn Linda. Je foto’s zijn ook weer heel erg mooi, as usual. Ik ga snel je andere twee photo diaries bekijken.
  Sara | MevrouwMiauw onlangs geplaatst…Dr. Organic Vitamine E lijn productenMy Profile

  Beantwoorden
 2. Wat een prachtige en heerlijke foto’s!
  Joyce – LemonyLifeNL onlangs geplaatst…FLASHBACK WEEK 19My Profile

  Beantwoorden
 3. Mariëlle 13 mei 2017

  Pffff Linda!! Wat heerlijk zeg <3 Ik zou dit ook zo graag doen, lekker even relaxen en genieten van het moois dat we 'vlakbij' hebben!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Lifestyle: duurzamer leven | Video met tips!My Profile

  Beantwoorden
 4. Kim 13 mei 2017

  Heerlijk! Veel plezier samen!
  Kim onlangs geplaatst…It’s time for a YouTube update!My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *