Mijn favoriete sieraden | Boho & minimalistisch

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. 24 januari 2018 / 11:59

  Wat een mooie foto’s Linda! Ik vind de sieraden van Neinties ook zo mooi. Er is zoveel dat ik eigenlijk niet een keuze kan maken. Vind je dat ze bij langer dragen ook mooi blijven?

  • 25 januari 2018 / 15:42

   Ik snap helemaal wat je bedoelt! Ik wilde ook al langer iets bestellen, maar de het aanbod is zo fijn dat het ook lang duurde voor ik de knoop door kon hakken. De sieraden zijn gold plated en de mijne zijn nog heel erg mooi. Wat ervaring leert met gold plated sieraden is dat wanneer je zuinig op je sieraden bent (afdoen met douchen en zwemmen, geen parfum op smeren en zorgen dat je body lotion goed is ingetrokken) ze jaren meegaan. Zelfs mijn horloge is gold plated en gaat al jaren mee 🙂
   Linda onlangs geplaatst…Mijn favoriete sieraden | Boho & minimalistischMy Profile

 2. 24 januari 2018 / 09:07

  Heel leuk om te zien! Ik heb zelf voornamelijk zilveren sieraden, dat vind ik het beste bij me passen. Ik droeg het vroeger niet zoveel, maar nu ik minder heb, draag ik het juist vaker!

 3. 24 januari 2018 / 07:31

  Wauw, wat een prachtige sieraden – stuk voor stuk! Vooral mooi dat je ook dierbare sieraden hebt die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Ik kan me voorstellen dat dat ze extra bijzonder maakt. Ik vind je gouden oorbellen met pareltjes ook echt prachtig.
  Romy onlangs geplaatst…Nee?! NEE! | Met deze 5 tips kun jij leren nee zeggen!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *