Over Linda

 

Lifestyle by Linda is mijn persoonlijke lifeblog en staat in het teken van must have beauty producten, fashion inspiratie en de mooiste reizen. Producten en items met en mooi verhaal, veelal groene ingrediënten en zo duurzaam mogelijk, kortom producten die een investering meer dan waard zijn. Matte lipsticks en designer tassen hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen en als ik niet aan het reizen ben, ben ik hier graag mee bezig. Ik vind het heel erg leuk dat jij vandaag een kijkje komt nemen. Linda, dat ben ik dus, is de persoon achter deze vrolijke blog. Ik ben 27 en wonend in Dordrecht, een fijn plekje in het Zuid-Westen van Nederland. Op mijn 16e ben ik chronisch ziek geworden en dit heeft mij nooit uit het veld weten te slaan. Hierdoor staan een mindful en een healthy lifestyle centraal in mijn leven, en dus ook op mijn blog. Hierdoor vind ik het ook erg leuk om fijne én makkelijke recepten met jullie te delen, hapjes, drankjes en de leukste hotspots. Lifestyle by Linda is eind 2013 gestart als een lifetsyle blog en is sinds dien zoveel meer geworden. Het is echt een feel-good blog met een verzamelplek voor alles waar ik blij van word. De kers op de taart is toch wel het feit dat ik sinds begin 2015 geregistreerd sta bij de Kamer van Koophandel.

 

Voor vragen en samenwerkingen ben ik te bereiken op: lifestylebylinda.blog@gmail.com
kamer van Koophandel nummer: 63114089

 

Recap Januar 2018 Lifestyle by Linda

2 Reacties

 1. 11 januari 2014 / 16:18

  Hoi Linda,

  Wij vinden het super leuk dat je onze blog volgt en af en toe reacties achter laat. Daarom wilden we je even laten weten dat we zijn overgestapt van wordpress.com naar wordpress.org en je daardoor niet meer automatisch een e-mail meer ontvangt als wij een bericht hebben geplaatst. Op ons blog kun je rechtsboven opnieuw je e-mailadres invullen.

  We hopen dat je ons nog steeds wilt blijven volgen. Vanaf heden zal de website alleen maar beter en mooier worden.

  Lieve groetjes,
  DeniChant

  P.S. Jij hebt ook echt mooie blogs!

 2. 26 november 2013 / 19:59

  En de genomineerde… BEN JIJ!
  Wij zijn zelf door Isabel Christina genomineerd voor de Liebtser Award en hebben de eer om 11 bloggers te nomineren voor de Liebster Award. Wij vinden jouw blog ontzettend leuk en willen jou hierbij nomineren voor de Liebster Award! Wij zouden het heel leuk vinden als je meedoet, maar het is natuurlijk niet verplicht. Onze vragenlijst staat op onze blog! With love ♥ N & S.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *