Herfst Ochtend Routine | Self-Love

 

 

Geef jij jezelf genoeg liefde?

 

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. Jeanelle
  13 november 2017 / 09:06

  Wat een inspirerend artikel! Ik heb een druk leventje en betrap me er de laatste op dat ik te weinig me-timemomentjes inlas. Ben dat nu zeker van plan vaker te doen…heb het nodig.

 2. 7 november 2017 / 21:27

  Ik moet zo vroeg opstaan dat ik geen tijd heb voor extra selflove ‘s morgensvroeg maar probeer die schade ‘s avonds in te halen. Gezichtsmaskers zijn inderdaad zalig! Je hebt volledig gelijk: me-timemomentjes zijn heel belangrijk voor jezelf!

 3. 5 november 2017 / 14:15

  Heel mooi artikel met prachtige foto’s! Meestal haast ik mij in de ochtend, omdat ik liever zo lang mogelijk op bed blijf liggen, oeps. Op vrije dagen, of dagen waarop ik laat college heb, vind ik het wel heerlijk om een lekker ontbijt te maken.
  Mevrouw Marloes onlangs geplaatst…Kookzondag: makkelijke couscoussaladeMy Profile

 4. 3 november 2017 / 10:20

  Wat een mooi artikel weer <3 Sinds 2017 (en ik op mezelf woon) besteed ik er veel tijd aan <3

 5. 3 november 2017 / 08:30

  Wat een mooie boodschap om bij stil te staan op deze ochtend! Ik begin mijn ochtenden zelf vaak nogal druk en heb een flinke to do list. Gelukkig vind ik dat zelf niet erg en geniet ik daar ook wel van, maar jouw artikel inspireert me om toch eens in ieder geval een paar minuten rust te pakken. Het is immers heerlijk om een drukke dag iets rustiger te beginnen.
  Romy onlangs geplaatst…Hoe is het écht om vegetariër te zijn (al 10 jaar!)?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *