Disclaimer

 

 

Al het onderstaande is van toepassing op de website die u op dit moment bekijkt (www.lifestylebylinda.nl). Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze disclaimer.

 

Inhoud

De inhoud van mijn (Linda) blog Lifestylebylinda.nl is door mijzelf gemaakt en gepubliceerd. Dit houdt in dat ik mijn eigen foto’s maak, de reviews en artikelen zelf schrijf, mits anders staat aangegeven. Dan zal er altijd een bron bij vermeld worden.

De artikelen wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van lifestylebylinda.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden.

Linda is dan ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van Lifestylebylinda.nl. Lifestylebylinda.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

 

Samenwerkingen 

Op Lifestylebylinda.nl vind je gesponsorde artikelen, dit houdt in dat een merk, bedrijf of PR bureau mij product(en) toestuurt voor een review. Omdat ik waarde hecht aan mooie, uitgebreide en eerlijke reviews, zal een gesponsord product mijn mening niet beïnvloeden. En zal ik net zo eerlijk zijn als wanneer ik zelf een product aanschaf, het grootste gedeelte van de artikelen bevatten dan ook producten die ik zelf heb aangeschaft. Natuurlijk kan het wel zo zijn dat mijn mening in de loop van de tijd veranderd over een merk of product, hier zal ik dan ook altijd eerlijk over zijn.

 

Foto’s en teksten & het delen daarvan

Gebruik maken van mijn foto’s en teksten is niet toegestaan zonder toestemming van mijzelf en het is niet toegestaan zonder dat er een duidelijke link bij vermeld wordt die terugwijst naar lifestylebylinda.nl. Dit omdat ik zelf veel liefde, tijd en energie in de foto’s, het bewerken daarvan en teksten heb gestoken.

 

Affiliate links

Lifestylebylinda.nl maakt gebruik van affiliate links. Dit kost jou als lezer niets. Door op een affiliate link te klikken kan ik een commissie ontvangen. Hier merk jij als lezer helemaal niets van, en kan ik mooie content voor jullie blijven maken.

 

Vragen of opmerkingen

Is er iets niet duidelijk, heb je vragen over de disclaimer of opmerkingen? Schroom dan niet om mij een mail te sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *