Scrubee | Body Scrub & Body Butter

Scrubee Body Scrub & Body Butter is verkrijgbaar bij Lush voor €10,95.

 

 

Wat is jouw favoriete Body Scrub?

 

Volg:
Share:

10 Reacties

 1. 28 oktober 2017 / 14:54

  Klinkt goed! Prachtige foto’s heb je ook gemaakt. Ik had Scrubee al vaker voorbij zien komen, maar was ’em een beetje vergeten. Ik vergeet vaak te scrubben dus eigenlijk vind ik mezelf het niet waard om z’n scrub voor te komen, maar ben nu toch wel benieuwd geworden 😉. Bij m’n eerstvolgende Lush bestelling (en dat gaat niet lang meer duren) neem ik deze ook !
  Deb onlangs geplaatst…Zenner Bloomy Garden collectie: rozengeur en maneschijn voor in je haarMy Profile

 2. 26 oktober 2017 / 06:31

  Jij bent echt de foto-queen onder de bloggers. Prachtig in beeld gebracht weer!

 3. 25 oktober 2017 / 17:50

  Dat klinkt echt als een ontzettend fijn product en wat ziet het er leuk uit! Ik gebruik eigenlijk nooit verzorgingsproducten met honing, maar je maakt me enthousiast om dat toch eens te gaan proberen.

 4. 25 oktober 2017 / 08:44

  Super cute! Maar als veganist gebruik ik persoonlijk gewoon geen honing haha, dus ik sla hem over!

 5. 25 oktober 2017 / 08:15

  Dit lijkt mij nou echt een heel fijn product! En het ziet er zo ontzettend schattig uit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *