New Vintage treasures

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. 31 oktober 2017 / 09:22

  Wauw Linda, wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Zo ontzettend mooi en dromerig! Ik vind je outfit trouwens ook geweldig, en nog leuker dat je dat blazertje vintage hebt gescoord. Liefde voor vintage! XX

 2. 23 oktober 2017 / 22:12

  Wat staat deze outfit je ontzettend goed! Ik vind die blazer je echt prachtig staan.Sowieso ben ik groot voorstander van je grenzen verleggen, ook op kledinggebied. Ik probeer dat ook stapje voor stapje en stukje bij beetje meer te doen en kan er echt van genieten, zeker als ik dan zoveel lieve complimenten op een outfituitdaging krijg 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Even niets doen?! 7 tips waarmee dat wél lukt!My Profile

 3. 23 oktober 2017 / 10:51

  Leuke outfit, die je goed past. Ben zelf niet zo van de gaten overal in, maar dat is de trend volgens mij. I’m getting old 🙂

  Mooi dat je je in elk geval bewust bent, van de mogelijkheden die er zijn om in style mens, natuur en klimaat te beschermen.

 4. 23 oktober 2017 / 09:25

  Ik ben nog steeds niet zo van vintage, maar ik denk dat ik eens tweedehands winkels in Eindhoven ga opzoeken. Een kijkje nemen kan geen kwaad! Leuke outfit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *