New in | SuperTrash school agenda

Oké, I must confess, ik ben al veel te lang van school en ik heb een school agenda niet echt nodig (ik wilde bijna te oud zeggen, maar je bent natuurlijk nooit te oud om te leren.) Wel vind ik plannen onwijs belangrijk en het geeft mij veel steun in het vinden van een goed werk ritme. Een opgeruimd hoofd werkt nou eenmaal fijn, net als het wegstrepen van dingen die je al gedaan hebt. En ook nu, in het digitale tijdperk waarin ik alles in mijn Google agenda zet, merk ik dat ik een papieren agenda zoveel fijner vind. Een app vergeet ik gewoon te openen, en er zijn dingen die je simpelweg gewoon niet mag vergeten. Nu zijn de huis-tuin-en-kantoor agenda’s rete saai, en daarom spice ik mijn bureau op met deze toffe SuperTrash Girls agenda! Omdat hij zo lekker classy en girly is. Every woman has to feed that little princes inside her, right? 


SuperTrash school agenda schoolagenda 2015-2016 ST Girls roze champagne nieuw review tip plannen lifestyle by linda
Op de kinder afdeling van de Bijenkorf liep ik tegen de stand met de nieuwe school agenda’s voor 2015-2016 aan. Mijn oog viel direct op dit mooie roze champagne kleurige agenda. Vooral de met goud afgewerkte details maken het een pareltje voor het oog, zonder heel erg over de top te ogen (oké misschien dat er een hoop mensen dit toch niet met mij eens zijn). Je vind hem ook in het zwart maar een wit bureau vraagt nou eenmaal op een agenda wat gezien mag worden. Ain’t it pretty? 

SuperTrash school agenda schoolagenda 2015-2016 ST Girls roze champagne nieuw review tip plannen lifestyle by linda SuperTrash school agenda schoolagenda 2015-2016 ST Girls roze champagne nieuw review tip plannen lifestyle by linda SuperTrash school agenda schoolagenda 2015-2016 ST Girls roze champagne nieuw review tip plannen lifestyle by linda SuperTrash school agenda schoolagenda 2015-2016 ST Girls roze champagne nieuw review tip plannen lifestyle by linda SuperTrash school agenda schoolagenda 2015-2016 ST Girls roze champagne nieuw review tip plannen lifestyle by linda Zoals je ziet bevat deze agenda een week per 2 pagina’s. Zelf vind ik dit het meest overzichtelijke en het fijnst werken. Als ik een mindere dag heb kan ik zien wat ik de andere dagen mooi wel even gedaan hebt, en daarnaast vind ik het erg fijn plannen. En voor mijn plannen is er ook meer dan genoeg ruimte (in tegenstelling tot de vele huiswerk opdrachten die soms niet in te plannen waren hihi).

SuperTrash school agenda schoolagenda 2015-2016 ST Girls roze champagne nieuw review tip plannen lifestyle by lindaNaast deze mooie SuperTrash Girls agenda, vind je o.a. ook een fashion agenda van Nikki (met spiegel/selfie voorkant) en een mooi agenda van NSMBL, en deze staat bol van de mooie inspirerende foto’s en teksten, net als de website. En net als in het boek On Top van anna Nooshin en op haar Instagram account.

Je vind dit SuperTrash 2015-2016 agenda o.a. bij de Bijenkorf voor €16,95.

 

Heb jij je nieuwe agenda al gekocht?

liefslinda2Bloglovin' button

13 Comments

 1. Rachel 20 juni 2016

  Kan je de agenda nog kopen of niet? zoja waar nog te koop?

  Beantwoorden
  • Linda 20 juni 2016

   Dit is de 2015-2016 agenda. De nieuwe zal er dus wel iets anders uit zien. Ik kocht hem bij de Bijenkorf, maar ik zal zeker even Googelen als ik jou was 🙂

   Beantwoorden
 2. Lisanne - ByLisanneNL 22 juni 2015

  Je hebt helemaal gelijk, het is een pareltje om te zien! Ik gebruik de standaard agenda app van mijn iPhone, maar als ik het met een papieren versie moet doen, dan zou ik ook absoluut voor deze gaan.
  Lisanne – ByLisanneNL onlangs geplaatst…Happy Customer! – DemiMy Profile

  Beantwoorden
 3. R&R 18 juni 2015

  Echt een leuke agenda!

  Beantwoorden
 4. Kim 18 juni 2015

  In 1 woord: Wauw! Wat is die gaaf zeg! Zelfs ik vind dit roze nog mooi 🙂
  Kim onlangs geplaatst…New in | Ik heb een witte laptop!My Profile

  Beantwoorden
 5. Svenja 18 juni 2015

  Oooh wat een beauty van een agenda Linda! Stijlvol maar toch ook cute. Love it <3
  Svenja onlangs geplaatst…Beauty Review / De Voordelen van Bio-OilMy Profile

  Beantwoorden
 6. Vera 17 juni 2015

  Echt een hele leuke agenda! Ik houd hem op het begin alleen goed bij en daarna niet meer….
  Vera onlangs geplaatst…Low-budget vs. High end TAGMy Profile

  Beantwoorden
 7. Saraya 17 juni 2015

  wat ziet de agenda er mooi uit <3
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Rimington / Anywhere Curls Retracting Barrel Styler!My Profile

  Beantwoorden
 8. Manon 17 juni 2015

  Ik wilde deze bijna ook kopen, maar toch niet gedaan. Ik vind hem echt heel erg mooi !
  Manon onlangs geplaatst…BornprettyStore Spenny Oogschaduw paletteMy Profile

  Beantwoorden
 9. Mayara Esther 17 juni 2015

  Hij is erg leuk en super schattig! Zelf hou ik van zelf decoreren en etc. de normale agendas vind ik net te weinig omdat alles al kant en klaar is. Ik heb toevallig een nieuwe agenda besteld die eind van de maand binnen komt, de erin Condren life planner. Maar ik moet je eerlijk zeggen dat ik wel kriebels heb om deze te gaan kopen, alleen door de uiterlijk hahaha.
  Mayara Esther onlangs geplaatst…Krullen en verf, kan dat?My Profile

  Beantwoorden
 10. Rilana 17 juni 2015

  Wat een leuke agenda is het! Ik heb nog geen agenda gekocht.
  Rilana onlangs geplaatst…Mijn hoesje van GSMpunt.nlMy Profile

  Beantwoorden
 11. melissa 17 juni 2015

  Ik kocht al een simpele agenda bij de Hema, maar door je artikel ben ik op slag verliefd geworden op deze agenda. Zo een pareltje x
  melissa onlangs geplaatst…Shoplog ActionMy Profile

  Beantwoorden
 12. Danielle 17 juni 2015

  Ik vind hem echt heel mooi! Ik merk dat ik zelf liever een digitale agenda gebruik. Ookal heb ik wel een zwak voor zulke papieren agendas.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *