4711 Lemon & Ginger set | Indian Summer Giveaway

 

4711 Lemon & Ginger

 

4711 Lemon & Ginger Eau de Cologne

 

Vandaag review ik de heerlijke nieuwe Refreshing Body Spray. En in het kort de Lemon & Ginger Eau de Cologne, die ik eerder al reviewde op mijn blog.

 

4711 Lemon & Ginger Eau de Cologne

 

Lemon & Ginger Eau de Cologne

Deze citrusachtige Lemon & Ginger bevat een mix van vitaliserende citroen,  stimulerende gember en citrusbomen uit Sicilië. Terwijl je de nostalgische en typische Eau de cologne geur er nog duidelijk in terug vindt. De geur is licht, heeft de frisheid van een vroege ochtend zon en zorgt voor een positieve stemming omdat de zintuigen geprikkeld worden. Daarom past hij perfect in een zomers plaatje. En het uiterlijk is tijdloos.

 

4711 Lemon & Ginger Eau de Cologne 4711 Lemon & Ginger Eau de Cologne

 

Het klassieke uiterlijk van de Eau de glazen Cologne flacons vind ik ook prachtig. Het zijn echt juweeltjes die beiden op mijn kaptafel staan te pronken. Juist omdat het glas van de traditionele Molanus-fles zo’n mooi reliëf heeft en hij subtiele details bevat van het merk.

 

4711 Lemon & Ginger Eau de Cologne

 

Deze grote flacon bevat maar liefst 170 ml, en komt met een draaidop. Zo kun je de Eau de Cologne op de ouderwetse manier, als splash aan kunt brengen. De spraypomp is los bijgeleverd, en die kun je er gemakkelijk opdraaien zodat je hem ook als natural spray kunt gebruiken.

 

4711 Lemon & Ginger Eau de Cologne 4711 Lemon & Ginger Eau de Cologne

 

Het is een typische zomerse geur waar ik heel erg blij van word. Vooral in de zomer gaat mijn voorkeur niet direct naar zware, kruidige geuren uit. Daarnaast is het flacon een lust voor het oog.

 

↠ De Lemon & Ginger Eau de Cologne is o.a. verkrijgbaar bij de Douglas voor €36,95 (170ml).

 

4711 Lemon & Ginger Eau de Cologne

 

Lemon & Ginger Refreshing Body Spray

Nieuw in de Lemon & Ginger lijn is de Refreshing Body Spray. Met een vrolijke glazen flacon. Een heerlijke verfrissende mist die je op jouw lichaam aan kunt brengen. Perfect wanneer je de geur bij wilt sprayen. Een Eau de Cologne is nou eenmaal minder sterk dan een Eau de Parfum en vervliegt dan ook wat sneller. Een Body Spray is perfect voor in de avond, wanneer je na een dag strand naar de auto loopt of voor een mooie avond buiten. Maar zeker ook voor wie na de avond douche nog heerlijk wilt ruiken.

 

Deze Refreshing Body Spray heeft dezelfde heerlijke geur, lijkt wel iets minder intens te zijn, maar verspreid wel een heerlijk en fris aroma. De geur blijft zo’n 1 á 2 uur hangen. En is daarna subtiel aanwezig op de huid. Wanneer je een windvlaag opvang word je weer even getrakteerd op een heerlijke geur.

 

↠ De Lemon & Ginger Refreshing Body Spray is verkrijgbaar voor €12,15 (75ml). 

 

4711 Lemon & Ginger Eau de Cologne

 

Indian Summer Giveaway

Leuk nieuws, ik mag maar liefst 3 van mijn lezers blij maken met zo’n heerlijk Acqua Colonia Lemon & Ginger pakket van 4711. Waarvan ik er twee op mijn blog weggeef, en één op Facebook. Een pakket bestaat uit één Lemon & Ginger Eau de Cologne van 170ml en een Refreshing Body Spray van 75 ml.

 

✮ Meedoen op LifestylebyLinda.nl

↠ Volg LifestylebyLinda.nl op Bloglovin’.
↠ Vertel mij hoe jouw ideale nazomer eruit ziet.

 

✮ Meedoen op Facebook

↠ Ga naar de Facebook pagina van Lifestyle by Linda en reageer op het bericht.

 

De winactie is alleen open voor deelnemers uit Nederland. En loopt van 18 augustus t/m 28 augustus 2016. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Vergeet daarom ook niet jouw e-mail te vermelden in het daarvoor bestemde vakje. 

 

☽  Let’s celebrate the Indian Summer together! ☾

 

 liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

24 Reacties

  1. levende geschiedenis
    31 juli 2017 / 16:26

    Prima werk.

  2. Anja van der Heijdt
    24 augustus 2016 / 07:49

    Wat een lekkere actie! Hier doe ik graag aan mee. Ik heb je blog pas net ontdekt maar ben hem meteen gaan volgen. Wat een herkenning. Ook worstelend met een chronische pijnaandoening probeer ik het leven in al zijn mooie kanten te omarmen in de gaten houdend dat ik niet over het randje van mijn belastbaarheid ga. (Soms lukt dat ook…?)
    Het mooiste van een Indian Summer vind ik het verkleuren van de bladeren aan de bomen en dan een heerlijke wandeling maken in het bos terwijl de temperatuur nog aangenaam is. Dat is puur genieten van de kleurenpracht, de zonnestralen door het bladerdek en de geur van het bos.

  3. 23 augustus 2016 / 01:40

    Wat een toffe winactie! 4711 doet me altijd aan mijn oma denken, die heel modern was in haar jeans en op haar hakkenschoenen, maar toch standaard “odeklonje” droeg, dus ik doe heel graag mee!
    Mijn ideale nazomer is een lekker dagje in de zon samen met mijn man en onze hondjes, ’s avonds nog een keertje lekker de bbq en de vuurkorf aan en met vrienden een hapje eten en wat cocktails drinken.

  4. 22 augustus 2016 / 13:17

    Leuke winactie, ik doe graag mee! Ik volg je op bloglovin. Mijn ideale nazomer is dat het weer goed blijft. Ik word zo enorm vrolijk van mooi weer. Met mooi weer is alles leuk om te doen! Liefs, Denise

  5. 22 augustus 2016 / 12:25

    Dit lijkt me een heerlijke geur! Ik ben sowieso dol op citrus geuren en in combinatie met klassieke Eau-de-cologne lijkt me heel bijzonder.

    Ik zou deze geur heel graag zelf ervaren en doe dan ook graag mee aan je winactie.Ik zou er, zo na een heerlijke zonnige vakantie, heel graag het zomerse gevoel mee willen vasthouden.

    Mijn idee van een ideale nazomer is dat we nog veel mooie zonnige en warme dagen zullen krijgen en ik mijn nieuwe sandalen nog veel zal kunnen dragen 😉 en de BBQ lekker vaak aan zal gaan.

    Ps.. Ik volgde je al op Bloglovin’.

  6. 21 augustus 2016 / 10:16

    Mooie foto’s zeg! Mijn perfecte nazomer is toch echt wel weer lekker terug naar school. Na de middelbare school heb ik twee jaar gewerkt en vorig jaar heb ik dan eindelijk de studie van mijn dromen gevonden, Media, Informatie en Communicatie. Ik ga nu het tweede jaar in en ik ga onwijs veel leuke dingen doen zoals stage lopen bij VT wonen en specialiseren in tekst schrijven. Zo veel zin in!

  7. 19 augustus 2016 / 20:50

    Wauw super gaaf pakket zeg! Deze flesjes doen me heel erg denken aan toen ik nog een klein meisjes was.

    Maar mijn perfecte nazomer is lekker warm maar niet te warm (gaat helaas niet gebeuren met komende hittegolf!) en dan lekker met vrienden eten en lekker lang na tafelen met een flesje wijn of rosé. En als dat niet kan dan lekker met mijn zoontje een dagje weg en leuke dingen doen.

  8. 19 augustus 2016 / 18:37

    Mijn ideale nazomer ziet er als volgt uit:
    lekker een rustige dag gehad hebben (niet zo als nu we zijn allemaal ziekt thuis) bbq erbij en daarna wat netflix kijken met mijn ouders.

  9. 19 augustus 2016 / 15:50

    Wat een geweldige set!!
    In mijn ideale nazomer zit ik met vriendinnen bij een strandtent wijntjes te drinken met een mooie zonsondergang!!

  10. Jolijn
    19 augustus 2016 / 14:28

    Wauw leuk! Ik maak graag kans (:
    Mijn ideale nazomer breng ik ’s avonds door op allerlei gezellige terrasjes met vrienden.
    xx Jolijn

  11. 19 augustus 2016 / 07:59

    Oh Linda. Dit klinkt echt zo fijn. Ik zou heel graag willen winnen!

    Mijn ideale nazomer dag is heerlijk luieren in het park met wat tijdschriften en lieve vriendinnen. Lekker genieten van de omgeving en van elkaar.

  12. Liesbeth
    18 augustus 2016 / 22:56

    Wat een gave set! Eigenlijk wil ik het door mijn beeldscherm trekken om te ruiken! Mijn ideale nazomer is er een met lekker weer, langzaam weer beginnen met werken en heerlijk genieten van het zonnetje! En in de avond na het eten nog even naar het strandje met een flesje wijn!

  13. 18 augustus 2016 / 18:48

    ijn ideale zomer zou zijn als ik lekker op vakantie kon naar een tropisch eiland met mijn lieve vriend en dat we daarbij ook nog ”shoptegoed” mee zouden krijgen <3 helaas kan ik hier alleen maar van dromen 🙁 Maar van een lekkere parfum kan ik ook al superblij worden <3

  14. Hilde VE
    18 augustus 2016 / 18:03

    Oh ja, ik ben wel Belgische maar weet wel iemand in Nederland voor deze prijs.

    Nog genieten van die laatste aangename zonnestraaltjes is heerlijk. Een terrasje doen met een lekkere cocktail in de hand!

  15. 18 augustus 2016 / 16:42

    wat een toffe set en natuurlijk word dit zeer gewaardeerd! liefs
    ps. ik hou er trouwens van om heerlijk naar de sterren te kijken op het strand met mijn vriend naast me.

  16. 18 augustus 2016 / 15:25

    Ik ken het nog helemaal niet maar ben enorm benieuwd na het lezen van je review. Het ziet er goed uit, echt een luxe uitstraling net een dure kristallen fles met drank in houd haha. Mijn ideale nazomer: vrienden, gezelligheid, op het strand, BBQ, lekkere drankjes en ondergaande zon

  17. Anita H.
    18 augustus 2016 / 14:01

    Mijn ideale nazomer: 25 graden, veel zon, af en toe regen (’s nachts) en die mag pas eindigen als ik “stop” zeg.

  18. 18 augustus 2016 / 13:29

    Wat zien deze producten er leuk uit. De combinatie van Lemon en Ginger lijkt me echt geweldig. Ik doe bij deze dan ook heel erg graag mee aan de winactie. Mijn ideale nazomer is er toch wel een met lekker veel zon en avonden waarbij je nog lekker buiten kunt zitten rondom een vuurtje met een biertje erbij. Heerlijk!

  19. Lisette Kleiweg
    18 augustus 2016 / 11:46

    Heerlijk, citroen voor de zomer, gember= warmte, voor de herfst !
    Mijn nazomer is idealiter een combinatie van zacht strijklicht door verkleurende bomen en fikse herfststormen om heerlijk op het strand te lopen.

  20. Nynke B
    18 augustus 2016 / 09:15

    Die fles doet me echt denken aan de parfums die bij mijn oma vroeger had. Nostalgisch! Mijn ideale nazomer is toch wel dat je nog steeds kan genieten van een heerlijke avond buiten, ook al is het onder een plaidje. Een kaarsje aan, roseetje erbij en wat vrienden.

  21. 18 augustus 2016 / 09:05

    Oooh wat leuk! Ik wilde net zeggen dat deze geur mijn omtzettend lekker lijkt en dat ik super benieuwd ben naar beide producten, en toen zag ik dat je een winactie hebt. Yay, ik doe mee ofcourse, hihi! Mijn perfecte nazomer avond bestaat uit lopend over strand, samen met mijn vriend én een lekker ijsje die we op de boulevard hebben gehaald. Heerlijk!

  22. 18 augustus 2016 / 08:12

    Mijn ideale nazomer bestaat uit avonden waarop je nog lekker even buiten kan zitten en kan bij komen van de dag. Lekker een fris windje en genieten maar

  23. Maria
    18 augustus 2016 / 07:52

    Deze geur is fris en natuurlijk dat wordt gewaardeerd door mannen, vrouwen, meisjes en jongens!
    Een set voor iedereen dus ik doe mee.

  24. Romy
    18 augustus 2016 / 07:40

    Dit lijkt me een geweldige set! Ik maak graag kans.
    In mijn ideale nazomer geniet ik ’s avonds laat nog van een goed gesprek met vriendinnen bij een kampvuur.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Yves Rocher Solaire
Yves Rocher Solaire | Plantaardige zonbescherming

De Solaire lijn van Yves Rocher is er een waar ik heel erg benieuwd naar was. Zeker omdat de producten...

Sluiten