Summer Chique | OOTD

 

Summer Chique | OOTD

Summer Chique | OOTD

OOTD outfit of the day lifestyle by linda Maassilo rotterdamOOTD outfit of the day lifestyle by linda Maassilo rotterdamEen paar uur voor deze foto’s zijn gemaakt heb ik voor het eerst mijn benen laten spray tannen en nu past de kleur goed bij de rest van mijn lichaam. Doordat ik vaak lange broeken draag in verband met mijn steunkousen, kleuren mijn benen wat langzamer bij. En wanneer je Summer Chique hoort denk ik zelf eerder aan korte benen dan aan een maxi dress (wat natuurlijk ook makkelijk had gekund) maar ik wilde nou eenmaal graag mijn nieuwe short aan. Het perfecte excuus was daar en nu kon ik mooi pronken met mijn bruine benen haha!

 

OOTD outfit of the day lifestyle by linda Maassilo rotterdam

 

Het shortje kocht ik vorige week bij de V&D en ik ben er onwijs blij mee, ook hier zie ik mij in Thailand al mee lopen (iets met zon, zee en palmbomen). Het jasje/vestje is van Object en bestelde ik bij Smit Mode en hij paste hier perfect op. Ik vind het heel mooi hoe hij deels gedrapeerd open hangt en aan de achterkant een hele open stof heeft (klik op de foto om het beter te zien). Samen met mijn wijd vallende crop top vormt het een speels geheel wat het ultieme casual chique gevoel geeft.

 


OOTD outfit of the day lifestyle by linda Maassilo rotterdam

 

V E S T  Object
T O P  Zara
S H O R T  Jane Norman
B A L L E R I N A ‘S  City Walk – same here

Z O N N E B R I L  TOMS – same here
K E T T I N G  Michael Kors
A R M B A N D  Fossil
H O R L O G E  Marc by Marc Jacobs

 

OOTD outfit of the day lifestyle by linda Maassilo rotterdamOOTD outfit of the day lifestyle by linda Maassilo rotterdamOOTD outfit of the day lifestyle by linda Maassilo rotterdam

 

OOTD outfit of the day lifestyle by linda Maassilo rotterdam

 

Ik ben heel erg blij met mijn nieuw geshopte items en hoe het eindresultaat van mijn outfit is. Lang dacht ik dat het dragen van shortjes als deze niet voor mij weggelegd is (echt serieus, mijn kont is dan ver te zoeken) maar de boodschap dat je nooit moet stoppen met zoeken en blijven geloven is heel mooi uitgekomen. Ook over de service van Smit Mode ben ik erg tevreden, de webshop is gevuld met mooie merken die perfect aansluiten op mijn nieuwe missie; een kledingkast gevuld met prachtige casual chique items!

 

Is jou kledingkast al klaar voor de zomer?

 

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat een product wat mij ter beschikking is gesteld voor een review. Lees mijn disclaimer.
Delen:

11 Reacties

  1. 19 juni 2015 / 20:27

    Wat zie je er weer prachtig uit, ik vind dat shortje echt zo leuk!

  2. 19 juni 2015 / 12:03

    Oh Linda, wat zie je er weer ontzettend mooi en zomers uit! Leuk!

  3. 19 juni 2015 / 12:00

    Zo een mooie locatie om outfitfoto’s te maken! De short is echt mooi en staat je super 🙂

  4. 19 juni 2015 / 10:45

    Wat een mooie foto’s! Short staat je super leuk! De lengte is ook perfect, niet zo akelig kort.

  5. 19 juni 2015 / 10:42

    Wauw, wat een mooie outfit, heel zomers. De Maassilo in Rotterdam, mooie locatie voor feesten ook. Prachtige locatie, sowieso ben ik dol op Rotterdam. Je short vind ik echt super leuk!

  6. 19 juni 2015 / 10:40

    Wauw Linda, wat een prachtige foto’s!
    Hele toffe foto locatie is het zeg.
    En wat is dat shortje mooi. Staat je echt goed!
    Liefs Lonneke

  7. 19 juni 2015 / 08:19

    Wat een mooie foto’s Linda! Je ziet er heel zomers uit met deze frisse kleuren! En wat zien je benen er prachtig uit, zo’n spray tan is dan echt een uitkomst.

  8. 19 juni 2015 / 07:14

    Linda! Wat zie je er ontzettend mooi uit. En de locatie is adem benemend mooi! Summer chique is je outfit inderdaad helemaal. En wauw, wat ben ik verliefd op je short! Ik ga kijken of ze die bij ons in de V&D ook verkopen!

  9. 19 juni 2015 / 06:37

    Hahaha, dat was juist het eerste wat me opviel! Dat dat shortje je zo mooi staat. De aanhouder wint! Hele mooie foto’s en prachtige outfit. Je ziet er mooi uit, Linda! X

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
labee-a-porter vlog lifestyle by linda SS16
Vlog | Spray tan & de Labee-à-porter SS16 fashion show

Hi allemaal! Ik neem jullie vandaag een daagje mee op stap, afgelopen dinsdag, op een hele mooie zonnige dinsdag ging ik...

Sluiten